Τι είναι το Kangoo Jumps

Τι είναι το Kangoo Jumps

Τι είναι το Kangoo Jumps

To Kangoo jumps είναι μια μέθοδος γυμναστικής που γίνεται με τη βοήθεια ειδικών παπουτσιών, που είναι σαν μποτάκια με έλασμα, και μιμούνται το πήδημα των καγκουρό.

Τα συγκεκριμένα παπούτσια προστατεύουν το σώμα σου κατά τη γυμναστική καθώς απορροφούν τους κραδασμούς (80%), με αποτέλεσμα να είναι ασφαλή τα γόνατα, η μέση, η σπονδυλική στήλη και οι γλουτοί σου.

Οι αρθρώσεις σου δεν θα καταπονηθούν καθόλου εάν επιλέξεις να ακολουθήσεις κι εσύ αυτό το trend αερόβιας άσκησης, ενώ η αλλαγή που θα δεις στο σώμα σου σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι μεγάλη!

Είναι μια απ’ τις πιο διασκεδαστικές μορφές άσκησης και τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να αγοράσεις ένα ζευγάρι παπουτσιών, αφού εάν γραφτείς σε γυμναστήριο που προσφέρει αυτό το είδος γυμναστικής, θα σου δίνουν εκεί τις μπότες για την προπόνησή σου!

Kangoo Jumps

Το Kangoo Club Thessaloniki είναι ένα Fitness club στη Θεσσαλονίκη που εξειδικεύεται στα Kangoo Jumps, στο νέο fitness trend που σου υπόσχεται ένα δυναμικό workout που θα δώσει στο σώμα σου όλα όσα θέλεις.

Επικοινωνία

Kangoo Club Thessaloniki

Κλεάνθους 30, Κάτω Τούμπα, 54453, Θεσσαλονίκη

2310 951 038

2310 951 038

info[a]kangoo-jumps.gr

www.kangoo-jumps.gr